Twaróg tłusty
(klinek)

1111111111

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– pakowany próżniowo

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 487 KJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Twaróg tłusty klinek z suszonymi warzywami
(pomidor,bazylia,czosnek ,pieprz czarny)

klinek czarnuszka 1

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– pakowany próżniowo 

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 487 KJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Twaróg tłusty klinek z suszonymi warzywami
(pomidor ,czarnuszka ,czosnek)

klinek pieprz 1

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– pakowany próżniowo 

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 487 KJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Ser twaróg półtłusty z Olesna
(Krajanka pergamin)

krajanka pergamin

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 487 KJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Ser twaróg półtłusty z olesna
( Krajanka foliowana)

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– pakowany próżniowo

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 487 KJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 1,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Ser twaróg półtłusty z olesna
( kostka mielona)

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– pakowany próżniowo

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 970 KJ / 232 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Ser twaróg półtłusty z olesna
( mielony w wiaderku)

Ser twarogowy mielony

Produkowany z mleka pasteryzowanego, ukwaszonego poprzez dodanie kultur bakterii fermentacji mlekowej. Jest to w pełni naturalny produkt o barwie jednolitej białej do lekko kremowej, łagodnym lekko kwaśnym smaku, jednolitej lekko luźnej konsystencji. Jest źródłem łatwo przyswajalnego białka i wapnia, witamin (A, B2) oraz tłuszczu. Produkt przeznaczony do spożycia przez wszystkie grupy konsumenckie za wyjątkiem niemowląt i osób uczulonych na białka mleka, oraz do dalszego przerobu. Surowcem do produkcji sera twarogowego jest mleko, pozyskiwane z gospodarstw wiejskich usytuowanych z dala od terenów przemysłowych. Ponadto ser nie zawiera sztucznych dodatków smakowych ani aromatycznych. Dzięki wysokim standardom, naturalnemu składnikowi i niezmienionej od lat metodzie produkcji, ser twarogowy cieszy się uznaniem konsumentów, a także został nagrodzony Godłem Promocyjnym AGRO POLSKA. Ser twarogowy został wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Twaróg dostępny w:
– mielony w wiaderku 500 g i 1000g

Wartość odżywcza produktu: w 100 g

Wartość energetyczna: 970 KJ / 232 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,08 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.